Общи условия за позлване на уебсайта PROFESIONALISTI.COM

Общи разпоредби

Уебсайтът PROFESIONALISTI.COM е собственост на фирма Красота и Стил ООД, със седалище гр. София, ул. „Цар Самуил“ №74.

Тези общи условия представляват договор между потребителя и PROFESIONALISTI.COM, с който потребителят получава правото да използва услугите на сайта, спазвайки условията по-долу. Потребителят се задължава да спазва тези условия от влизането в сайта до неговото напускане.

Само регистрирани потребители имат право да използват всички услуги на сайта.

При използване на блога и форума на PROFESIONALISTI.COM трябва да спазвате правилата за ползване на блога и правилата за ползване на форума на този сайт.

С приемането на настоящите Общи условия, потребителят се съгласява с обработването на предоставените от него при попълване на заявката за регистрация лични данни за целите на директния маркетинг. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като се свърже с Красота и Стил ООД.

II. Основни понятия

"ПОТРЕБИТЕЛ" е всяко физическо или юридическо лице, което използва някоя от услугите на сайта.

"ПАРТНЬОР" е всяко лице, с което PROFESIONALISTI.COM се намира в договорни отношения и има допълнителни права.

"ДИРЕКТЕН МАРКЕТИНГ" - предлагане на стоки и услуги на потребители по пощата, по телефон или по друг директен начин, както и допитване с цел проучване относно предлаганите стоки и услуги.

III Услуги на PROFESIONALISTI.COM

  1. Използване на форума PROFESIONALISTI.COM. Всички действия, които потребителите извършват във форума, трябва да спазват правилата за ползване на форумаУслугата е достъпна само за регистрирани потребители.
  2. Използване на блога на PROFESIONALISTI.COM. Всички действия, които потребителите извършват в блога, трябва да спазват правилата за ползване на блога.
  3. Регистрация на фирма/козметичен салон, фризьорски салон, SPA център, масажен център. Разрешена е регистрация само на фирми и обекти, работещи в областта на козметичните и фризьорски услуги, масажни услуги и SPA процедури. При регистрация на фирми или обекти извън тези области, си запазваме правото регистрацията да не бъде одобрена. Запазваме си правото да не одобряваме регистрации, които съдържат лъжлива или подвеждаща информация. Услугата е достъпна само за регистрирани потребители.
  4. Публикуване на обяви. Регистрираните потребители могат да публикуват обяви в специалната за това секция в сайта. За своята обява потребителят трябва да въведе изисканата информация и да избере най-подходящата за обявата категория. Позволено е публикуването само на обяви, които представляват предлагане на продукти или услуги единствено в обявените категории, а именно в областта на козметичното, фризьорско, масажно и СПА оборудване, маникюр и педикюр, грим. Не се позволява публикуването на обяви с нецензорно, обидно или забранено от закона съдържание. Запазваме си правото да премахваме и редактираме обяви без предварително предизвестие.
  5. Услуги, които PROFESIONALISTI.COM предоставя за потребители без регистрация: Нерегистрираните потребители могат да преглеждат форума, блога и регистрираните фирми/обекти.

IV Ограничение на отговорността

PROFESIONALISTI.COM не носи отговорност за верността на информация, публикувана от потребителите на сайта, както и за евентуални вреди, възникнали или свързани по какъвто и да е начин с тази информация.

PROFESIONALISTI.COM не носи отговорност за субективните възприятия и интерпретация на точността, пълнотата и полезността на информационните ресурси на този сайт.

PROFESIONALISTI.COM не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа или използването на този уебсайт.

Забрани

Потребителите на уебсайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила за общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и други действия, нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица.

Потребителите нямат право да разпространяват чрез уебсайта порнографски материали, снимки или други материали, чужд обект на авторско право, схеми, знакове и др., обект на чужда интелектуална собственост, призиви за насилствена промяна на гражданския и обществен ред, неправомерно придобита информация или такава, която накърнява имуществени или неимуществени права или интереси на трети лица.

Забранява се използването на груб и вулгарен език, публикуването на каквато и да е информация с обидно, вулгарно, порнографско и забранено от закона съдържание. Забранено е публикуването на линкове, които водят към подобно съдържание.

PROFESIONALISTI.COM не гарантира безпроблемен и непрекъснат достъп до сайта.

VI Запазваме си правото да:

Променяме, допълване и премахваме правила по всяко време, без предварително уведомяване.

Блокираме и да не одобряваме потребителски профили и да премахваме коментари и други публикации.

Маникюр