В името на салона си може да сложите линк към вашия сайт или фирмена фейсбук страница. Как може да изглежда една статия с линк може да видите ТУК

Правила за ползване на блога в PROFESIONALISTI.COM

 

Като посетители в блога на PROFESIONALISTI.COM може да разглеждате различните страници и да четете публикациите. Ако се регистрирате, ще имате възможност да правите следните действия:

·        да публикувате свои статии в блога

·        да коментирате публикациите

·        да оценявате всички статии

·        да последвате определени статии и автори

·        да изпращате съобщения на различни автори

 

Направете си регистрация и ще можете да се възползвате от всички услуги на блога. В това число да публикувате собствени статии с линк. Споделете своя опит, знания и наблюдения и така повече хора ще разберат за Вас и за Вашия бизнес. Във вашите статии може да споменете името на вашия салон или фирма, като това трябва да е в контекста на темата, за която е статията.

 

Правила за публикуване на статии

·        Статиите, които публикувате, трябва да са написани на български език и да е използвана кирилица, текстовете да са смислени и най-важното – да имат полезна информация, която би била интересна за останалите потребители. Моля, изпращайте само грамотно написани статии.

·        Всяка статия трябва да има най-малко 200 думи, както и да е поне 90 % уникална. Ние ще следим това с програмата Advego Plagiatus, която вие също можете да инсталирате на вашия компютър и да проверите уникалността на текста, преди да го изпратите.

·        В статията си имате възможност да добавяте до 1 изходящ линк. Той може да води към вашия сайт, към конкретна страница в него или друга директория (например профил на салона ви във Facebook). Линкът трябва да бъде поставен в ключови думи или в името на салона ви. За пример вижте някоя от вече публикуваните статии.

·        Не е разрешено добавяне на линкове, които водят към директни продажби, сайтове със забранено от закона съдържание и с вулгарни текстове, порнографски сайтове и прочие.

·        Към статиите си може да добавяте едно и повече изображения. Те трябва да са с уредени авторски права. Не е позволено изображенията да са вулгарни, обидни или порнографски.

·        Ключовите думи, които добавяте към статиите си, трябва да са отделени със запетаи. Използвайте само такива думи, които имат връзка със съдържанието и смисъла на публикацията.

·        Забранено е използването на вулгарен език.

·        Не е разрешено копирането на текстове от сайта.

 

Имаме правото:

·        Да редактираме смислови, граматически и правописни грешки, без за това да се уведомява автора.

·        Да не одобрим определени статии и изображения, ако не отговарят на правилата за публикуване.

·        Да премахваме коментари, които са обидни, вулгарни и по някакъв начин накърняват името на сайта и авторите в него. Запазваме си правото да изтриваме и коментари, които са с цел спам, безцелно направени и с недосмислици и др. по наша преценка.

·        Да използваме публикации в сайта с цел неговото популяризиране, да ги споделяме в социалните мрежи и др.

·        Да премахнем профилите на потребители, които системно нарушават правилата за използване, накърняват другите потребители и не спазват добрия тон и култура.

·        Да публикуваме статия, която би могла да е в противоречие с нашите условия, но съдържа полезна и важна информация.

·        Да променяме правила по всяко време и без предварително уведомяване.

Маникюр