8 идеи за пролетни прически

Публикувано от на в Фризьорство
  • Размер на шрифта: По-голям Мо-малък
  • Преглежания: 1082
  • Докладвай за нередност

Зимата официално свърши, затова ви предизвикваме да се появите с нов и свеж вид. Представяме ви 8 начина, по които можете да носите косата си, като повечето от тях са вдъхновени от червения килим.

Конска опашка

Конската опашка е една от универсалните прически. Подходяща за ежедневието, с дънки и тениска, а в същото време – със стилна рокля на изискано събитие. Вариациите са много – изборът зависи от вас. 

Вълни 

Къдренето на цялата коса, освен че е времеотнемащо – не придава и естествен вид. Вълните, от своя страна, подчертават линиите на лицето и са неангажиращи. Актриси, като Манди Мур, носят такава прическа, като вълните започват от средата на косата, сгушват се зад ушите и придават изтънчен и естествен завършек на цялостната визия. 

Спираловидни къдрици 

b2ap3_thumbnail_20170327-104314.jpg

Независимо от дължината на косата, спираловидните къдрици са класика. Макар че косата й е къса – Рут Нега изглежда великолепно с този тип прическа. 

Елвис прическа

Тази по-дръзка визия е запазена марка за дами като Кристен Стюард и Дженифър Хъдсън. Освен че е различна, прическата подчертава по различен начин индивидуалността и женствеността на всяка дама.

Бретон

b2ap3_thumbnail_5.jpg

Тук имате богат избор от дължина, форма, плътност. Трябва внимателно да подберете този, който ще ви отива, според формата на лицето и други фактори. За да получите желания ефект – посъветвайте се с вашия фризьор, той познава косата ви и ще направи най-доброто за нея. 

Обем 

Напоследък, можем да забележим, че дамите по червения килим залагат на полуобема. Само че, частта с обем е долната. Докато в горната – косата е пригладена плътно до главата, то надолу се разкрива обем под формата на къдрици, вълни и всякакви техни вариации. 

Боб

b2ap3_thumbnail_6.jpg

Няма как да пропуснем и тази прическа. Разбира се, отново дръзко решение, в което можете да експериментирате с цвета, асиметрията и всички детайли, които ви дойдат на ум. 

Аксесоари

b2ap3_thumbnail_8.jpg

Понякога голямата промяна се дължи на малки детайли. Емили Блънт и Риана залагат на детайлни аксесоари за коса, с които можете да придадете завършен вид на цялостната си визия. Изразете себе си, като подберете интересни шноли и украшения.  

Последно редактирано на
0

Коментари

Маникюр