Тенденции в прическите през новата година

Публикувано от на в Фризьорство
  • Размер на шрифта: По-голям Мо-малък
  • Преглежания: 1282
  • Докладвай за нередност

От модни ревюта есен-зима 2017, можем да видим какви са новите тенденции в прическите през зимния сезон. Вижте топ 10 на най-актуалните от тях:

1. Плитки 

Плитките, във всичките им варианти са добър избор за прическа. Можете да заложите на малка стилна плитка, която започва от края на челото и завършва скрита. Друг модерен вариант е да заложите на стилна голяма плитка, с която няма да останете незабелязани.

2. Афро елементи

b2ap3_thumbnail_afro-pricheski.jpg

Афро прическите внасят премерена екзотичност и са предпочитани от по-дръзките дами. Дребните къдрици стават все по-популярни, тъй като подчертават женския сексапил. Сдобиването с такава прическа не е лесна задача, заради малкото места, на които можете да получите подобна услуга. Най-често в летния сезон на морето можете да откриете такива „специалисти“.

3. Прическа, стил Мерилин Монро

Отново сексапилна визия, с която се подчертават определени страни на дамите. Прическата е небрежна, лесна за поддържане и отива на всеки стил и тоалет, без значение от повода. Русият нюанс не е задължителен, по-тъмните тонове са подходящи предимно за зимните месеци, така че можете да се възползвате от нашето предложение при следващото си посещение при фризьора си.

4. Прическа на една страна

b2ap3_thumbnail_pricheska-na-edna-strana.jpg

Прическата идва от Лондон. Загладената коса на една страна, без никакви несъвършенства, е подходяща за по-изискано събитие. Много от световноизвестните имена залагат на този стил, минавайки по червения килим или на значима церемония.

5. Полуприбрана коса

Прическата, по-известна като Baby Grand е отлично решение за тези, които искат да съберат косата си, но не съвсем. Води началото си още от 70-те години, но с малки трансформации, отново е на мода и през 2017 година. 

6. Вълни

Прическата е известна като косата на вятъра, коса от океана. Придава естествен вид и е много предпочитана за моделите на Dsquared2 и Roberto Cavalli. Прави се лесно, непретенциозна е. 

7. С прав път

b2ap3_thumbnail_pricheska-s-prav-put.jpg

Тук единственото фиксирано в прическата е правият път. Оттам нататък можете да носите косата права, на вълни, на къдрици. Според личните си предпочитания. 

8. Боб

Тези, които не се страхуват от експерименти, могат да изпробват прическа „Боб“. Отличава се с нестандартни дължини, несиметрични кичури, може да се направи с бретон или не. Определящи са чертите на лицето, според които вашият коафьор ще направи тази, която най-много ще ви приляга.

9. Конска опашка

b2ap3_thumbnail_konska-opashka.jpg

Това е прическата, която никога няма да излезе от мода. Можете да я видите всяка звезда с такава, както и всяко обикновено момиче. Вариациите отново са по желание. Конската опашка може да е вързана по-надолу или по-нагоре, да бъде стегната или по-отпусната. Вие избирате.

10. Кок

Кокът също е една от вечните прически. Небрежният е подходящ за всеки ден, докато официалният може да ви послужи за сватба, бал, церемония. Вариантите му са въпрос на въображение. 

Последно редактирано на
0

Коментари

Маникюр