ModiFace – вашият козметичен консултант

Публикувано от на в Иновации
  • Размер на шрифта: По-голям Мо-малък
  • Преглежания: 948
  • Докладвай за нередност

Компанията ModiFace полага нови основи в козметиката, а целта е да видите себе си в най-добрия си вид. Разбира се, това е възможно, благодарение на специално разработено приложение за смартфон.

Още през декември 2016г., компанията пусна приложението ModiFace Live, което позволява на потребителите да добавят фото ефекти, като взаимодействието се получава директно с предната камера на телефона. Можете да си сложите всякакъв грим, да си избелите зъбите, както и различни подобрения, които след това можете да фиксирате на практика. ModiFace представлява интелигентно огледало, което е винаги с вас.

ModiFace разработва нова платформа, която използва същата технология, но с по-голям капацитет. В тази виртуална реалност, ще имате възможност да получите анализи на клинично ниво за вашата кожа, както и персонални препоръки за козметичните продукти, които използвате. Симулацията „на живо“ е отличен помощник в ежедневието, за всеки, който държи на външния си вид. Най-интелигентните огледалата ModiFace са разработени така, че да фиксират осветлението на помещението, в което се намирате и да ви дават реални резултати.

Благодарение на всички тези подобрения на приложението, интелигентното огледало ще използва над 70 световноизвестни козметични марки. Това означава, че ще имате възможност да изпробвате продукти, преди да сте ги закупили.

Главният изпълнителен директор на ModiFace , д-р Пафам Араби, публикува изявление на уебсайта си, като говори за развитието на интелигентните огледала: „През последните години сме свидетели на значителен интерес към този софтуер. Смятам, че това ще даде уникална възможност да се направи индустриална виртуална реалност, като база данни, която ще бъде полезна на производителите, тъй като ще могат да качват в системата новите си продукти и да проучват по-лесно мнението на крайния потребител.“

Новият софтуер на ModiFace ще се поддържа от много различни операционни системи, като Android, IOS, Linux и Windows. Има и няколко производители на хардуер, които ще го поддържат, като Nikon и Panasonic. Софтуерът за красота от ModiFace е вече на разположение за тестване и преглед на Beauty Tech Summit, който представя иновации всяка година в Лас Вегас, Невада.

Последно редактирано на
0

Коментари

Маникюр