Да бъдем женствени

Публикувано от на в Други
  • Размер на шрифта: По-голям Мо-малък
  • Преглежания: 872
  • Докладвай за нередност

За много от дамите е важно да бъдат женствени, нежни и очарователни. За да постигнем тази женственост и самочувствие и да имаме привлекателен външен външен вид, трябва да полагаме грижи. Доставяйте си малки радости, усмихвайте си, правете онова, което ви носи удоволствие.

Ако се чудите от къде да започнете, ето 7 лесни стъпки:

1. Всяка сутрин ставайте 15 минути по-рано. Отделете си това време само за вас. През него, ако искате медитирайте, правете леки упражнения, четете книга, изяжте няколко парчета черен шоколад или се наслаждавайте на тишината и кафето си. Малкото удоволствие, с което ще започнете деня, ще ви повиши настроението и ще започнете деня с усмивка.

2. Гримирайте се. Сложете си семпъл дневен грим, който да подчертае естествената ви красота. За да го положите професионално, използвайте комплект четки за грим и следвайте основните правила.

3. Направете си нова прическа. Когато решим да направим промяна, обикновено сменяме прическата – цвета, дължината, формата. Ако не искате да скъсявате косата си, може само да си направите една маска, да махнете нацъфтелите краища и да ви изправят или накъдрят с професионална преса.

4. Отидете на масаж. Още днес си вземете час и след работа посетете професионален масажист. Може да си направите ароматен масаж с шоколад, с вулканични камъни, класически или някакъв друг. Така ще се отърсите от стреса и напрежението.

5. Правете си маникюр. Кожата на ръцете и ноктите трябва да бъдат поддържани. Ноктите може и да са без лак, но трябва да бъдат чисти и добре оформени. Ако имате желание, може да си направите красива декорация с гел или перманентен френски маникюр. Те ще издържат цял месец. 

6. Почистете лицето си в козметичен салон. Направете пълен комплекс от процедури за почистване, овлажняване и подхранване, с четков пилинг, йонофореза, дарсонвал и др..

7. Отидете с приятелка на кино, театър или в любимо заведение. А може и в някоя сладкарница, на по парче шоколадова торта.

Последно редактирано на
0
Тагове: красота

Коментари

Маникюр