Полезни съвети за вечерния грим

Публикувано от на в Грим
  • Размер на шрифта: По-голям Мо-малък
  • Преглежания: 738
  • Докладвай за нередност

Ако основното при дневния грим е естествената визия, то при вечерния се набляга на ярките и наситени тонове. Тогава може да си позволим повече фриволност в избора на цветове и техники. Разбира се от основно значение са продуктите, които използваме, защото те трябва да ни осигурят дълготраен ефект, а не  да се налага да коригираме грима си периодично.

Вечерният грим позволява да направим нещо нетипично за нас и да създадем напълно нова и атрактивна визия. Опушеният поглед е бил винаги актуален. А към него, за разнообразие, може да прибавим и издължена очна линия, в стил „Клеопатра”. Устните могат да бъдат секси и съблазнителни с вишнево червило. Преди това добре очертани с молив. А за да придадем допълнителен блясък – гланц за устни. Гъсти и дълги мигли може да постигнем с подходяща спирала. Можем да експериментираме с цвета, като сложим първо черна, а отгоре блестяща или с брокат.

b2ap3_thumbnail_Max-Factor-Christmas-2014-Candice-Swanepoel.jpg

Естествено, преди да сложим всичко това, поставихме подходящ нюанс фон дьо тен. А след него пудра, за да придаде матовост на лицето, да фиксира грима ни и да го направи по-траен. Тези продукти трябва да ги нанесем с подходяща четка, за да бъдем по-прецизни.

Нека не забравяме и формата на веждите. Те оказват влияние върху израза на нашето лице. Нужно е да ги срешем с подходящата за тях четка в посока настрани и нагоре. С безцветна спирала може да ги фиксираме и в продължение на цял ден или нощ да запазят формата си.

На блондинките биха стояли добре златисти и бронзови тонове на очите, кафява очна линия и червило в наситен тъмен цвят. А на брюнетките – тонове в черно, бяло и сиво. Сенки за очи в сребрист цвят, черна спирала, фон дьо тен в мраморен тон и червило във винен цвят.

Разбира се, изборът на подходящи нюанси е индивидуален за всеки, в зависимост от комбинацията между цвета кожа, коса и очи, както и от формата на лицето.

b2ap3_thumbnail_model_photo_hand_girl_gloves_ring_makeup_eyelashes_hair_eyes_glamour_lips_fashion_wallpaper_2016.jpg

Последно редактирано на
0
Тагове: грим красота

Коментари

Маникюр