Как да постигнем перфектен външен вид?

Публикувано от на в Други
  • Размер на шрифта: По-голям Мо-малък
  • Преглежания: 782
  • Докладвай за нередност

За много от дамите външният вид е особено важен и затова се стараят да изглеждат добре всеки ден. Времето, в което живеем днес, налага своите норми и възприятия за външността. Това обаче не означава, че трябва неизменно да се съобразяваме с всички модни тенденции, а по-скоро да наблягаме на тези неща, които подчертават красотата ни. Не бива да се занемаряваме, защото ключът към добрия външен вид е в това да обръщаме редовно внимание на кожата, тялото, косата и ноктите.

Как се постига перфектният външен вид? Много лесно, в няколко стъпки изброени по-долу:

1.Спортувайте

Спортът носи тонус, дава здраве, стяга тялото и помага да се премахнат излишните килограми.

b2ap3_thumbnail_consejos-estiramientos.jpg

2.Махнете целулита

Много жени имат „портокалова“ кожа и не е тайна, че справянето с този проблем никак не е лесно. Започнете да го третирате, за да го премахнете. Мажете се с подходящи продукти, правете си антицелулитни масажи, процедури с вендузи, ултразвук и др.

3.Махнете нежеланото окосмяване

Излишните косми по краката, подмишниците, триъгълника или на други места от тялото могат да са много неприятни. Днес вариантите за обезкосмяване са много. Може да махнете косъмчетата с кола маска или други средства, както и да се подложите на процедури за трайно обезкосмяване. 

4.Грижете се за лицето си

Кожата на лицето е подложена на вредното въздействие на различни фактори. Само правилните и навремени грижи, ще запазят нейния сияен вид по-дълго време.

5.Посещавайте козметик

Не забравяйте посещенията в козметичния салон за дълбоко почистване на лицето, както и за  подхранващи процедури.

6.Поддържайте косата си

За да бъде косата Ви красива, трябва редовно да я миете, да използвате подхранващи козметични продукти, както и през няколко месеца да посещавате фризьорския салон, за да си направите професионална терапия за коса. В никакъв случай не подстригвайте бретона сами вкъщи. Оставете това занимание на фризьора и неговата филажна ножица. Той ще се справи много по-добре от вас.

b2ap3_thumbnail_Woman-Washing-Her-Hair-With-Tape-Extensions-Still-In-3-21.jpg

7.Гримирайте се правилно

Всеки грим сложен неправилно, ще ви загрози. Има простички правила за гримиране, които да спазваме. Винаги съобразявайте грима с това дали е дневен или вечерен, с цвета на кожата, очите и косата, както и с формата на лицето.

8.Погрижете се за ноктите си.

Отделяйте по малко време за маникюр. За да бъдат ноктите красиви, трябва да са добре оформени и да сте се погрижили и за кожичките. За идеален завършек нанесете лак за нокти в красив нюанс.

Последно редактирано на
0
Тагове: красота

Коментари

Маникюр