Няколко метода за справяне с целулита

Публикувано от на в Козметични процедури
  • Размер на шрифта: По-голям Мо-малък
  • Преглежания: 799
  • Докладвай за нередност

Когато епилираме тялото, не означава, че вече ще имаме гладка кожа. Трябва да се погрижим и за целулита и онези грапавини по бедрата. Добре е след баня да се мажем със стягащи лосиони или антицелулитни гелове. Те помагат, но е нужно да се съчетаят с правилен хранителен режим и физически упражнения и допълнително да се подсили ефекта им с различни процедури и терапии.

Антицелулитният масаж е един от тях. Той засилва циркулацията на кръвта и обменните процеси в подкожно-мастния слой. Докато ние сме легнали на масажната кушетка, с правилна техника и висококачествени продукти, опитен масажист ще помогне да се намали обиколката на бедрата и ще махне портокаловата кожа.

b2ap3_thumbnail_images_20160712-140611_1.jpg

Друг вариант за въздействие върху целулита е чрез вендузи. Почти във всеки салон има апарат за вендузи и може да се направи процедура с него. Той може да изглади краката и да махне целулита, ако е в начален стадий. Но ако вендузите не ни помогнат за това, ще ни помогнат за премахването на настинката и отрицателната енергия от тялото.

Ултразвукът е апаратна методика, която също може да бъде включена в борбата с портокаловата кожа. Този уред се използва успешно и за заличаване на постоперативни белези, наскоро появили се стрии и др. Прилага се в козметичния салон от опитен специалист. Той може да ни консултира правилно и да ни назначи нужния брой процедури.

Не е толкова лесно да имаме красиви и гладки крака, но пък не е и непостижимо. Всичко е въпрос до желание и постоянство. Няма усилия, които да останат невъзнаградени. От нас се иска само да ограничим приема на вредни храни, да увеличим движението, да си правим антицелулитни процедури в дома, в масажния и/или козметичния кабинет.

Професионални и ефективни козметични апарати за премахване на целулита и отслабване ще намерите в Красота и Стил.

Последно редактирано на
0
Тагове: красота

Коментари

Маникюр