Гладко тяло през лятото

Публикувано от на в Други
  • Размер на шрифта: По-голям Мо-малък
  • Преглежания: 826
  • Докладвай за нередност

За красиво, добре сложено и гладко тяло мечтае всяка жена. Едва ли има дама, която дори и рядко да не е поискала през лятото да облече красива рокля или пола, а под нея да се подават дълги и стегнати бедра. Колко обаче от нас полагат усилия за това?

Неприятното окосмяване е първото, което трябва да махнем. Възможностите за обезкосмяване са много. Може да използвате тези от тях, които са ви най-удобни за работа или онези, които не са толкова скъпи. Ако имате възможност да си направите лазерна или фотоепилация, ще бъде най-добре. Защото с тези два метода ще се отървете от излишните косми за няколко години напред. Ако обаче те не ви устройват, може да потърсите и по-евтини варианти.

Самобръсначката е най-бързият и лесен начин за махане на косъмчетата от краката. Но пък е и този, който води до най-неприятни последици. Депилаторните кремове се използват предимно на интимните места, защото не причиняват болка, но и при тях косъмчетата изникват бързо и стават по-гъсти. Епилаторът е един добър избор за тези, които имат нерви и търпят на болка.

Традиционната кола маска си остава най-достъпният и същевременно с това и ефективен метод за обезкосмяване. Тя може да се прави в козметичен салон или в домашни условия. На пазара се продава всичко необходимо, за да си направим тази процедура и в дома ни. Все по-популярна е кола маската под формата на ролон, която е удобна за работа, не позволява излишно цапане и е лесна за загряване. Дори в някои от видовете има добавени успокояващи и подхранващи съставки. А и кола маската е един вид пилинг, защото премахва мъртвите клетки от тялото.

Богато разнообразие от качествена кола маска в Красота и Стил.

Последно редактирано на
0
Тагове: епилация

Коментари

Маникюр