Да махнем петната по лицето

Публикувано от на в Козметични процедури
  • Размер на шрифта: По-голям Мо-малък
  • Преглежания: 849
  • Докладвай за нередност

Добре поддържаното лице изглежда не само красиво, а е и здраво. За жалост има фактори, които няма как да пренебрегнем – околната среда оказва влияние върху здравето на кожата, съответно и върху добрия ѝ вид. Но за сметка на това може да спрем цигарите, да намалим приема на алкохол, да се храним с качествена храна и повече плодове и зеленчуци, да изключим храните, които съдържат много консерванти, подобрители и оцветители, да полагаме ежедневни грижи за кожата на тялото и лицето си, да посещаваме козметик и др..

Ако сега тепърва започвате да полагате грижи за вашето лице, не очаквайте чудеса веднага. Нужно е време, търпение и правилно отношение към вашата кожа.

В домашни условия може да се правят не малко разкрасителни процедури, но със сигурност е по-добре те да се извършат от опитен специалист в козметичен салон. Освен задължителното почистване там може да се извършат и комплекс от други процедури, които имат за цел да ни направят по-красиви и да премахнат несъвършенствата.

Един от уредите, който задължително присъства в козметичния кабинет, е уредът за премахване на петна. Той може да бъде самостоятелен или в козметичен комбайн с няколко други. Използва се, за да се премахнат белези от акне, такива появили се след операция, старчески петна, неравномерна пигментация и др. Това е един от най-ефикасните начини да се премахнат петната. Процедурата набира все по-голяма популярност, заради добрите си и видими резултати.

b2ap3_thumbnail_IMAGE_Galinas-European-Skincare-and-Day-_medium.jpg

Преди да се направи желаната от нас процедура, е необходимо да се консултираме с опитен специалист, който да ни назначи нужната терапия. Освен гореспоменатия уред за премахване на петна, може да се използва и ултразвук, микродермабразио и др..

Важното и успокояващото е, че днес вече може да се отървем от неприятните несъвършенства по лицето и да се радваме на красива кожа всеки ден.

Уред за премахване на петна ще откриете в Красота и Стил.

Последно редактирано на
0

Коментари

Маникюр