3 причини да отидем на козметик

Публикувано от на в Козметични процедури
  • Размер на шрифта: По-голям Мо-малък
  • Преглежания: 2757
  • Докладвай за нередност

Безспорно причините да посетим козметичния салон са много повече от три, но сега ще споменем само едни от най-важните.

1.Почистване – колкото и да се стараем вкъщи, всяка вечер да махаме грима си и сутрин отново да измиваме лицето си, кожата ни има нужда от по-дълбоко почистване. За жалост на нас ни е трудно сами да го направим, дори и да имаме пароозонатор в дома си. Опитната козметичка ще се справи много по-добре, без да застраши кожата на лицето ни. Ако е противопоказно за нас да се използва пароозонатор, тя ще почисти лицето с четков пилинг или ще намери друг удачен вариант.

2.Подхранване – повечето от нас си правят вкъщи маски. Те могат да бъдат купешки или домашно приготвени с натурални съставки. Безспорно те оказват благоприятен ефект върху кожата на лицето ни, но не могат да се сравнят с маските, които използва козметичката. Бялата козметика в салоните е на много високо ниво, а част от нея е лечебна. Ние може да си купим за домашна употреба кремчета или маски, но ако искаме лицето ни да бъде по-добре подхранено и заредено с витамини, трябва да си направим козметични процедури за подхранване, като йонофореза, ултразвук и др. Съчетаването на силата на продуктите с тези уреди помага на кожата ни да се насити с активни съставки и да възвърне добрия си и младежки вид.

b2ap3_thumbnail_images.jpg

3.Премахване на недостатъци – много жени имат белези по лицето, останали след акне или се оплакват от пигментни петна. Те се опитват да ги прикрият с пудра и фон дьо тен, но гримът не решава проблема. Вече може да се използват различни избелващи терапии, съчетани с ултразвук, които да премахнат много от несъвършенствата. Дори ултразвукът може да се приложи и при борбата със стриите и целулита.

Ето само три причини заради, които си струва да посетите козметичния салон. А в резултат от тях ще имате по-красива и сияйна кожа.

За професионални козметични процедури може да посетите Студио за красота Женско царство.

Последно редактирано на
0

Коментари

Маникюр