Перфектно гладка кожа с кола маска

Публикувано от на в Козметични процедури
  • Размер на шрифта: По-голям Мо-малък
  • Преглежания: 984
  • Докладвай за нередност

Всеки човек спазва лична хигиена – ежедневни ритуали, които спазваме, дори без да обръщаме внимание. Превръщат се в един навик, не се усеща кога и как ги правим.

Напоследък обаче възникна още една хигиенна тенденция, особено сред младите хора - епилирането. Почти всеки се обезкосмява. Това е по-трудно възприемано от по-възрастните хора, но често е напълно задължително сред по-младите. Все повече и повече се налага тази тенденция и модата към идеално гладкото тяло. Излизат все повече и по-нови техники за епилация.

Всеки човек използва различен метод - епилиране със самобръсначки, депилатоари, епилатори, кола маска и други способи. Повечето хора, които не понасят болка, използват по-остарелия и безболезнен метод - самобръсначката. С нея става лесно и бързо, но не е достатъчно ефективно и дълготрайно.

b2ap3_thumbnail_Beautiful-legs-nelson.jpg

Един от най-ползваните методи е кола маската. Тя е бърза и много ефективна, но не може да се кажа, че е безболезнена. Затова и старите хора са казали - „трай бабо за хубост”. Кола маската може да се извършва както в козметичния салон, така и в домашни условия. Безспорно по-добрият вариант е да се доверите на професионалиста в салона, отколкото да се опитвате да постигнете сами желаните резултати.

Колата маската, извършена в салон, е по-професионална. Салоните имат по-добри инструменти, консумативи и техника (като нагреватели). За процедурата най-напред кола маската се загрява. После се нанася по посока растежа на косъма. Отгоре се слага лента, която се дръпва в обратната посока. След това кожата се почиства със специален крем или олио, нанася се успокояващ лосион. 

b2ap3_thumbnail_landscape-1437060091-waxing-tips.jpg

Много от дамите (а и все по-често и мъже) правят кола маска у дома. И все пак за по-неопитните, както и за тези, които търсят перфектен резултат, по-добрият начин е да отидат на кола маска в козметичен салон.

За перфектна епилация на добри цени се доверете на Студиo за красота Женско царство

Последно редактирано на
0
Тагове: епилация

Коментари

Маникюр