Не забравяйте за красивия маникюр и педикюр

Публикувано от на в Маникюр и педикюр
  • Размер на шрифта: По-голям Мо-малък
  • Преглежания: 843
  • Докладвай за нередност

Повечето жени в днешно време са много суетни, те държат изключително на своя външен вид. Полагат всекидневни грижи за визията си, оформят прическата си, грим, маникюр, педикюр, ходят на фитнес, масаж. Това повдига тяхното самочувствие. Всяка жена държи да изглежда добре - било то млада или по-възрастна, но всяка една набляга на определена част от визията си.

Не малко от дамите държат най-много на маникюра и педикюра си, грижат се за тях в домашни условия, защото е по-евтино отколкото при маникюристка. Но разбират, че с един лак и една пила не могат да постигнат ефекта, който постига професионалистът. Когато се опитваме сами да поддържаме маникюра си, губим много време, а резултатът никога не е като след посещение в салона.

b2ap3_thumbnail_franquia-de-disk-manicure-1.jpg

Предимствата да ходиш на професионален маникюр са много: на първо място разбира се, е професионализмът на човека срещу теб, хубавите лакове, кремове, пили, терапии, заздравители и много други. Вкъщи ще ти бъде трудно сам да си направиш красив гел лак, дори и да имаш UV лампа. Но в салона е много по-лесно.

Едно от приятните и отпускащи неща е масажът на ръцете. Масажът на краката при педикюра, също е много добра процедура, която действа отпускащо и отморяващо. Краката си почиват, мъртвите клетки се отстраняват най-често с електрическа пила, нанася се подхранващ крем и кожата става гладка и мека. Премахват се мазолите, оформят се ноктите, нанася се лак и красива декорация - това не може да се постигне в домашни условия и да бъде достатъчно качествено.

b2ap3_thumbnail_make-manicure-pedicure-last-longer-with-vinegar.jpg

За доброто качество на услугата във всеки салон е важно с какви инструменти и оборудване разполага маникюристът. Задължително условие за перфектен маникюр и педикюр е то да е на ниво. 

Но да не забравяме, че най-важното си остава майсторството и професионализма на работещия.

Оборудване за маникюр и педикюр на изгодни цени ще откриете в Красота и Стил.

Последно редактирано на
0
Тагове: нокти

Коментари

Маникюр