Да се гримираме правилно

Публикувано от на в Грим
  • Размер на шрифта: По-голям Мо-малък
  • Преглежания: 916
  • Докладвай за нередност

Някога красотата е била природен дар, днес за много от нас тя има голямо значение. Всяка жена има право да бъде красива и да изглежда добре. Ако това не е така, причината е в нейното незнание как да го постигне. За да се достигне хармония и удоволствие при възприемането на визията на дамата, е необходимо да се грижим за доусъвършенстване на нещата, които природата ни е дала, едновременно с прикриването на недостатъците.

Големият плюс на козметиката е, че с нейна помощ всяка жена може да бъде привлекателна. Всяка една от нас има свой уникален стил, който постигаме с помощта на козметичните средства, които ни подхождат. След като овладеем техниките на гримиране и започнем да експериментираме, ще създадем своя обаятелен и привлекателен вид.

b2ap3_thumbnail_mtfoss-8.jpg

Дали ежедневно или само при определени случаи, но на всяка една от нас се налага да го прави. За някои да се гримират, е същото като да си изпият кафето сутрин, за други професията и положението им го изискват, а трети го правят само при специален повод. Без значение ние към кой тип жени спадаме, дали често или рядко слагаме макиаж на лицето си, то със сигурност го правим.

Правилният избор на грим е от голямо значение. Подходящите цветове, тонове, нюанси разкриват красивите ни черти. Добрият грим не е да напластяваме огромно количество продукти на лицето си. Добрият грим е този, който не се забелязва, този, който подчертава нашата индивидуалност, прави ни по-секси, чаровни и привлекателни.

Със смяната на сезоните сменяме козметиката – декоративна и бяла. Но нещото, което не сменяме са нашите четки за грим. Без значение дали слагаме дневен или вечерен грим, летен или зимен, за да бъде той нанесен добре, използваме различни по предназначение четки. С правилно поддържане и почистване ги ползваме години наред. А благодарение на тях, нашият грим е професионално нанесен и търсеният ефект от него е постигнат.

Комплектът четки за грим задължително трябва да присъства при козметичните придобивки на всяка жена. С негова помощ се приближаваме до професионалните гримьори и имаме възможност да създадем атрактивната и търсена визия.

b2ap3_thumbnail_Summer-Makeup-Tips.jpg

Последно редактирано на
Тагове: грим

Коментари

Маникюр