Изборът на масажно легло Част II

Публикувано от на в Масажи и SPA
  • Размер на шрифта: По-голям Мо-малък
  • Преглежания: 785
  • Докладвай за нередност

Едно от първите решения, когато се взима масажно легло, е изборът дали то да е стационарно или преносимо.

Стационарните масажни легла не могат да се местят. Те са подходящи за помещение, в което ще извършвате предимно масажни услуги. Леглата са достатъчно големи и удобни, имат отвор за главата и възможност горната част да се повдига. При някои модели под леглото има отделения, които могат да се използват като шкаф и вътре да се държат ароматни масла, кърпи, препарати за дезинфекция и др. Леглото може да се използва и за козметични процедури, като например епилация с кола маска.

Най-функционалният вариант е да изберете масажно легло с електро мотори. Предлагат се модели с два или с три мотора, чрез които с лекота се регулират различните части на леглото. Така може да настроите най-подходящата позиция за всяка процедура и за нуждите на всеки клиент. Моторите позволяват да се повдига или сваля, да се регулира на краката и гърба. Цената му не е много ниска, но си струва.

b2ap3_thumbnail_massage1.jpg

Тези модели се позиционират в по-висок клас в сравнение с повечето  масажни легла. Те умело се съчетават както за козметични процедури, така и за масажни. 

Известно е, че стационарните масажни легла се отличават с по-голяма стабилност. Здравата им конструкция гарантира дълъг живот и сигурност при работа. 

Всяко едно масажно /козметично/ легло има гаранция най-малко една година. Бъдете умни при избора си и се спрете на най-доброто за вашите клиенти, за да останат максимално доволни.

Богат избор от стационарни масажни легла в Красота и Стил.

Последно редактирано на
0

Коментари

Маникюр