Изборът на масажно легло Част I

Публикувано от на в Масажи и SPA
  • Размер на шрифта: По-голям Мо-малък
  • Преглежания: 856
  • Докладвай за нередност

За да е пълноценен един масаж, освен добрия специалист, трябва и масажното легло да бъде достатъчно удобно. Ако то не е, клиентът ще остане напрегнат, няма да се отпусне и ефектът от масажа няма да е такъв, какъвто би трябвало да е.

Разнообразието при масажните легла е голямо. Те могат да бъдат преносими и стационарни, големи и малки, луксозни и по-обикновени, сгъваеми и несгъваеми, с мотор и без, регулиращи се и нерегулиращи се, комбинирани с козметичен стол и др. Външният вид, конструкцията, материалът, от който са изработени, цветът и т.н. също са най-разнообразни. А цената може да варира от 200-300 лв. до над 3 000 лв.

Когато избираме масажно легло, освен да гледаме цената, трябва да изберем такъв модел, че да е удобен за нас и за клиента и с такъв дизайн, че да подхожда на интериора на салона ни. Ако имаме няколко масажни стаи, може да купим различни масажни легла. Едната част нека да бъдат стационарни, а другите да могат да се местят. На доста добра цена, може да вземем комбинирано легло за масаж и козметика. Тези модели имат допълнителен отвор за глава, някои разполагат и с подлакътници, а височината може да се регулира, тапицерията е от изкуствена кожа. Ще могат да се използват и при масаж, и при нужда, за козметични процедури. По същия начин, ако леглото е с разделени стойки за краката, ще може да се използва и за педикюр.

b2ap3_thumbnail_Massage-Therapy-white-flower2.jpg

Сгъваемите масажни кушетки също са един добър избор. Те заемат малко място, когато са сгънати, могат лесно да се носят, в специално пригодена за това чанта и позволяват да извършвате масажи в дома на клиента. Има много хора, които не могат да излязат от вкъщи или имат ограничено време между две срещи в офиса, но искат да си направят масажна процедура. Ако предлагате тази услуга – да ходите на място, ще се наложи да носите масажно легло. Сгъваемата кушетка е най-добрия избор в този случай.

Богат избор от преносими масажни кушетки в Красота и Стил.

Последно редактирано на
0

Коментари

Маникюр