Топ 5 най-иновативни продукта за красотата

Публикувано от на в Иновации
  • Размер на шрифта: По-голям Мо-малък
  • Преглежания: 557
  • Докладвай за нередност

Сферата на красотата е една от най-бързо развиващите се и непрекъснато сме свидетели на поредните иновации. В тази индустрия иновативните продукти излизат на пазара почти всяка седмица. Може би това е продиктувано от факта, че съвременният човек иска мултифункционални устройства.

Това са едни най-иновативните продукти напоследък:

 

Квазер светлинна терапия.

Изследванията на НАСА показват, че светлинната терапия увеличава клетъчния растеж с до 200%. Това може да ускори процеса на заздравяване на тъканите. Технология е разработена от НАСА за лечение на наранени тъкани и облекчаване на болката. Системата за грижа за кожата със светлина е базирана на стимулацията на кръвообращението.

Квазерът за светлинна терапия използва технологията на НАСА. Той спомага за намаляване на бръчките, лекува белези от акне и хиперпигментация, също намаля размера на порите. 

 b2ap3_thumbnail_maxresdefault.jpg

Лазер за епилация

Изключително иновативен и все по-популярен е лазерът за епилация, който е за професионална употреба, а е с размерите на портативен уред. Той използва диодна лазерна технология, която много добре достигна до космените фоликули и ги изгаря от основи. Иновативният лазер е подходящ за всички типове кожа. 

b2ap3_thumbnail_tria-hair-removal-laser-4x.jpg

Четков пилинг

 Четковият пилинг не е нещо ново, но на пазара се предлага такъв, който с помощта на технологиите предпазва чувствителната кожа. Той разполага с редица датчици, които следят и анализират кожата по време на процедурата. Когато уредът установи, че кожата не се нуждае от повече ексфолиация, той издава звук, с което сигнализира, че трябва да преминете към друга област.

b2ap3_thumbnail_clarasonic-mia-2.jpg

Сешоар, който не гори косата, а я подхранва 

Тези иновативни сешоари, маши и преси използват специална технология, която предпазва косата от топлината и не я гори. Уредът позволява да се отнеме влагата от косата и от въздуха, трансформира я и я вкарва директно в косъма, като по този начин го подхранва.

b2ap3_thumbnail_1396395976-10-innovative-beauty-products-disrupt-morning-beauty-routine.jpg

Иновативна пила за нокти

Не е нужно продуктите да са от по-високия ценови клас, за да са иновативни. При по-скъпите уреди и инструменти може да откриете много на брой иновативни продукти, но и в ниския ценови клас също се откриват. Това е една иновативна пила за нокти, която съчетава в себе си няколко различни пили с различно предназначение. Ето, че с промяната само на дизайна може да се промени цялата представа за даден продукт. 

b2ap3_thumbnail_6_Revlon-FileNPeel-nail-file.jpg 

Последно редактирано на

Коментари

Маникюр