Последни статии

Зимата официално свърши, затова ви предизвикваме да се появите с нов и свеж вид. Представяме ви 8 начина, по които можете да носите косата си, като повечето от тях са вдъхновени от червения килим.

Конска опашка

Конската опашка е една от универсалните прически. Подходяща за ежедневието, с дънки и тениска, а в същото време – със стилна рокля на изискано събитие. Вариациите са много – изборът зависи от вас. 

Вълни 

Къдренето на цялата коса, освен че е времеотнемащо – не придава и естествен вид. Вълните, от своя страна, подчертават линиите на лицето и са неангажиращи. Актриси, като Манди Мур, носят такава прическа, като вълните започват от средата на косата, сгушват се зад ушите и придават изтънчен и естествен завършек на цялостната визия. 

...
Последно редактирано на
Преглежания: 1023 Коментари
0

Дните стават по-дълги, а температурите започват да се повишават. Това означава край на пуловерите и ботушите. На тяхно място идват така мечтаните сандали, рокли и къси панталони.  

И докато се радваме като малки деца на пролетта,  трябва да обърнем сериозно внимание на кожата си, която е суха и груба на места – най-често около петите, колената и лактите. 

За съжаление няма нищо по-лошо от кожа, изкарала дълга и студена зима. Ниската влажност, в съчетание с горещия въздух в затворените помещения, влияят негативно. 

Ето и няколко съвета как да съживите и придадете сияен вид на кожата си: 

Най-добрият начин да хидратирате кожата

...
Последно редактирано на
Преглежания: 1067 Коментари
0

Публикувано от на в Фризьорство

Откъде е вдъхновена новата визия?

След популярното „омбре“ и преливането на различни лилави и цветни нюанси в косата, новата тенденция за 2017-та година – безспорно е техниката „тигрово око“. Вдъхновена е от камъка тигрово око, като се смята, че този камък има лечебни свойства. Което автоматично включва в действие фразата: „Нова година – нова визия“. 

Кои са актуалните цветове?

b2ap3_thumbnail_16558515_10208103268676093_1280772643_n.jpg

...
Последно редактирано на
Преглежания: 1738 Коментари
0

Вижте най-добрите стратегии на професионалните гримьори:

Не прекалявайте с грима

Прекалено покритата кожа създава илюзията, че сме по-възрастни, отколкото всъщност сме. Ако имате тъмни кръгове около очите или петна и точки, използвайте малко количество коректор, като го нанесете върху вътрешните ъгли на очите, не навсякъде. Санди Линтер казва, че добре хидратираната и свежа кожа винаги ще изглежда по-млада, отколкото тази, покрита изцяло с продукти.

b2ap3_thumbnail_16326783_10208013539232913_1421749559_o.jpg

...
Последно редактирано на
Преглежания: 1155 Коментари
0

От модни ревюта есен-зима 2017, можем да видим какви са новите тенденции в прическите през зимния сезон. Вижте топ 10 на най-актуалните от тях:

1. Плитки 

Плитките, във всичките им варианти са добър избор за прическа. Можете да заложите на малка стилна плитка, която започва от края на челото и завършва скрита. Друг модерен вариант е да заложите на стилна голяма плитка, с която няма да останете незабелязани.

2. Афро елементи

...
Последно редактирано на
Преглежания: 1229 Коментари
0

Компанията ModiFace полага нови основи в козметиката, а целта е да видите себе си в най-добрия си вид. Разбира се, това е възможно, благодарение на специално разработено приложение за смартфон.

Още през декември 2016г., компанията пусна приложението ModiFace Live, което позволява на потребителите да добавят фото ефекти, като взаимодействието се получава директно с предната камера на телефона. Можете да си сложите всякакъв грим, да си избелите зъбите, както и различни подобрения, които след това можете да фиксирате на практика. ModiFace представлява интелигентно огледало, което е винаги с вас.

ModiFace разработва нова платформа, която използва същата технология, но с по-голям капацитет. В тази виртуална реалност, ще имате възможност да получите анализи на клинично ниво за вашата кожа, както и персонални препоръки за козметичните продукти, които използвате. Симулацията „на живо“ е отличен помощник в ежедневието, за всеки, който държи на външния си вид. Най-интелигентните огледалата ModiFace са разработени така, че да фиксират осветлението на помещението, в което се намирате и да ви дават реални резултати.

Благодарение на всички тези подобрения на приложението, интелигентното огледало ще използва над 70 световноизвестни козметични марки. Това означава, че ще имате възможност да изпробвате продукти, преди да сте ги закупили.

...
Последно редактирано на
Преглежания: 912 Коментари
0

Маникюр