Добре дошли в profesionalisti.com – мястото за професионалистите в най-вълнуващата област – тази на Красотата.

За вас, работещите в тази индустрия, създадохме сайт, който да ви бъде изключително полезен. Тук може да популяризирате бизнеса си, да общувате с други професионалисти от бранша, да намирате и споделяте полезна информация, както и да пускате обяви и да купувате изгодно потребните за вас продукти.

Нека обобщим с какво ще ви бъде полезен profesionalisti.com:

Направете салона си по-известен! Регистрирайте го!

Тук лесно може да регистрирате вашето студио или фирма. Просто попълнете формата Добави фирма. Включете къде се намирате, контакти за връзка, какви услуги предлагате и ще направите бизнеса си по-лесно откриваем.

Общувайте с други професионалисти в бранша!

За да може лесно да разговаряте с други професионалисти, създадохме форум. Споделяйте мнението си, коментирайте различни теми и научавайте от какво се интересуват колегите ви. Това е мястото, в което може свободно да обсъждате всички теми от работата си.

Покажете, че сте специалист и направете бизнеса си по-известен!

Възползвайте се от нашия блог. Публикувайте в него ваши статии, в които може да разкажете за всички теми от вашата област. Освен, че информацията ще е полезна за останалите потребители, в статията може да напишете името на вашия салон, както и да сложите един линк към уебсайта си или профил на студиото в социалните мрежи. Как може да изглежда една статия вижте тук. Лесно е да бъдеш автор при нас, само сподели полезна информация за тема, която те интересува, а ако предлагаш такава услуга и в твоето студио, не се колебай да го кажеш.

Купувайте и продавайте изгодно чрез обяви!

Profesionalisti.com предоставя възможност за публикуване на обяви. Така може да продадете ненужни вече за вас стоки, както и да се сдобиете с тези, които ви трябват на изгодна цена. Също има възможност да напишете обява за услуги във вашия салон.

Възползвайте се от възможностите, които има profesionalisti.com! Добавете вашия салон, общувайте с други професионалисти в бранша, бъдете автор! С всичко това ще популяризирате бизнеса си, ще споделяте опит и ще научавате ценна информация.

Бъди професионалист с profesionalisti.com!

Ако имате въпроси или искате да споделите мнение, не се колебайте да се свържете с нас. Пишете ни тук.

Маникюр